Translate my blog :)

петак, 21. новембар 2014.

November favorites :)

              Nakon duze pauze zbog problema sa internetom, vratila sam se konacno pisanju bloga, pa Vam danas donosim (par dana ranije) favorite meseca novembra. :) 




             Pa, da krenemo. :) Ovog meseca koristila sam dosta proizvoda, ali izbor favorita pao je iskljucivo na ove sa grupne slicice. Pocecu od najnovijeg:



         1. Amika ulje za kosu 

            Kao sto sam navela u OVOM postu, kada je ulje za kosu u pitanju, koristila sam iskljucivo Macadamiu, kojom sam prezadovoljna. Medjutim, nakon duzeg koriscenja, resila sam da isprobam i Amiku, koja je jako hvaljena medju nasim blogerkama. Koristim ga ravno mesec dana, i definitivno sam vise za Macadamiu. Medjutim, ovo malo ulje daje divan miris i odrzava mekane krajeve. Ukoliko nemate ostecenu kosu, preporucujem ga bas u te svrhe, odrzavanje mekanih i zdravih krajeva.




             Kako na poledjini pise, idealno je za sve tipove kose. 


 2. Nyx karmini

  1. Nyx Matte, nijansa Istanbul
  2. Nyx Chic Red
Istanbul je moja omiljena nijansa kada su u pitanju Nyx tecni mat karmini. Ovo mi je ne znam ni sama koja po redu bocica, i nastavicu da kupujem, jer sam teksturom, kao i bojom, prezadovoljna. 
Nyx Chic Red je moje otkrice 2014. godine, kada su crveni karmini u pitanju. Nijansa je nesto tamnija od klasicne crvene, nesto izmedju crvene i bordo. Prelepa, lako se nanosi i zaista je dosta postojana. 







3. Catrice Smokey Eyes 

                  Ovoj paletici sam verna skoro 2 godine, i cesto mi se nalazi medju favoritima, najvise zbog gel linera, bez kojeg ne mogu da zamislim sminkanje. Pored ove, u prodaji se mogu naci i crno bele nijanse, kao i ljubicaste. Ja sam odabrala ovu, jer su ovo nijanse koje najvise koristim za dnevno sminkanje. Iako posedujem i crno belu, ovoj ipak dajem prednost. Ovo je moje drugo pakovanje, koristim ga nekih 6 meseci, i vidite i sami koliko je potroseno. Pigmentacija je relativno ok, ali je gel liner ubedljivo najbolji koji sam do sada koristila, zbog toga joj se uporno i vracam.




4. ArtDeco lak za nokte

         Ovaj lakic sam dobila na poklon iz inostranstva, stigao mi je u sklopu seta u kojem se nalaze jos i maskara i karmin. Na prvi pogled me je odusevio, jer nijansu kao ovu nigde do sada nisam videla. Kamera nikako nije uhvatila boju kako treba, pa se izvinjavam zbog toga. Nije ovako plav, kako je nazalost ispao. Tesko je uhvatiti nijansu, iako sam dala sve od sebe da uspem. Iako naginje ka teget nijansi, nesto je izmedju teget i tamno zelene. Skroz posebna, i prava jesenja. Moj apsolutni favorit! :) Nijansa je 136, ja mislim da se moze naci i kod nas. 






5. Yves Rocher micelarna voda

               Jos jedno otkrice godine, i lepa vest za sve one sa ultraosetljivom kozom. Micelarne vode licno obozavam, najbolje njima skinem sminku i necistocu, i iako skoro na svakoj pise da ispiranje nije potrebno, uradim i to nakon koriscenja, posto volim da budem temeljna. Do sada sam bila verna Mixi, zatim sam koristila Garnier, za koji i dan-danas nisam sigurna sta zaista mislim, a zatim je na red dosla ova micelarna, koju sam cuvala za vreme kada potrosim sve ostale. Koristim je malo vise od mesec dana, i od prvog dana sam PREZADOVOLJNA. Ovo je prva micelarna posle koje me nisu pekle oci, i prva nakon koje mi je koza nezna i mekana, kao nakon stavljanja maske za lice. Rekla bih da je namenjena bas onim devojkama koje muku muce sa osetljivoscu koze lica. Iskreno je preporucujem svima.






6. Avon - Planet Spa proizvodi

               Maske za lice su nesto sto najvise volim, kada je nega lica u pitanju. Ovog meseca izbor je pao na kolekciju Planet Spa iz Avona, na maskicu sa mineralima mrtvog mora. Prija mi, lepo neguje kozu, ne izaziva nikakve reakcije, pa je preporucujem svima. Drugi proizvod iz kolekcije Planet Spa koji je zauzeo mesto medju favoritima ovog meseca je Bali Botanica piling za telo. Miris je prelep, siri se kupatilom dugo nakon kupanja, a nega je sasvim solidna. Imam ga vec neko vreme, i tek sam od skoro krenula da ga koristim, i mogu reci da sam prezadovoljna. 






                      I to je to sto se tice favorita meseca novembra 2014. godine. Nadam se da ste uzivali i da i sami koristite neke od njih, a ako ne, toplo Vam ih preporucujem. :)


                    



Hvala na citanju,
Poljubac,
F. :)

Нема коментара:

Постави коментар